Hey hey hey...Bai me a hear bout dis new term critical thinkin. Suh me call up me buddy dem and me sissy and ask what dat term mean. Dem seh it na mean 'dem bais seh' or pull down and bad talk dem who yuh na agree wid. It na mean spread propaganda and half true and dem kind of rumor...hey hey hey. Dem teach me de Augus skool Labba wan new word call methodology. Dem seh critical thinkin mean yuh gat wan methodology dat is objective...yuh cyant piss in de wind and call it critical thinkin. Wan unknown 'Peepin Tim' is not critical thinkin...hey hey hey. Dat one who was UG academic foh 30 year and na publish one papah is na critical thinkin...hey hey hey. Businessman a mek he house and give he cyar and proud bout dat. Who interest he go write bout? He go gee abie critical thinkin? Hey hey hey. Methodology is not dem bais seh analysis or piss in de wind analysis...hey hey hey. Me buddy dem seh if yuh go talk bout aile at least get de basic theory right...or else yuh just pissing in de wind...hey hey hey. 

I stop reading Guyana Times. It has become a PNC paper. I hope the cane cutters use it in the latrines.

Hey hey hey...bai yuh sure yuh is Guyanese? Hey hey hey...GT is Jagdoe own papah...hey hey hey. 

I am a koolie with some West African and Chinese blood. I don't buy the Guyana Times because I want to read about poor 99 years old Mr Jackson house burn and the poor man almost choke on smoke. What that has to do with koolie Prashad. I hope those cane cutters connect the paper to their messy behinds.

Hey hey hey...Bai me a hear bout dis new term critical thinkin. Suh me call up me buddy dem and me sissy and ask what dat term mean.

Dem seh it na mean 'dem bais seh' or pull down and bad talk dem who yuh na agree wid. It na mean spread propaganda and half true and dem kind of rumor...hey hey hey. Dem teach me de Augus skool Labba wan new word call methodology. Dem seh critical thinkin mean yuh gat wan methodology dat is objective...yuh cyant piss in de wind and call it critical thinkin. Wan unknown 'Peepin Tim' is not critical thinkin...hey hey hey.

Dat one who was UG academic foh 30 year and na publish one papah is na critical thinkin...hey hey hey. Businessman a mek he house and give he cyar and proud bout dat.

Who interest he go write bout? He go gee abie critical thinkin? Hey hey hey. Methodology is not dem bais seh analysis or piss in de wind analysis...hey hey hey. Me buddy dem seh if yuh go talk bout aile at least get de basic theory right...or else yuh just pissing in de wind...hey hey hey. 

I stop reading Guyana Times. It has become a PNC paper. I hope the cane cutters use it in the latrines.

Hey Prax, those questions you have if Exxon exits!  Send them to this dedicated page. 

I will do that. I will also ask them about how cane cutters Dall and roti issues are related to poor 99 year old Mr. Jackson living alone in his house.