Originally posted by TI:
Elevatah have audio and cameras! Not a good idea Big Grin Whassup?

A kno dem got cameras and audios....but if yuh keep a strate face and squeeze um out silently (yuh kno "SBD") ....de kyamera kyaan pick dah up! Smile I deh paddo, how things in de Big Apple? Wuh ah gon seh....thingz juss "Peachy" dung hea! cheers
Originally posted by Sweet Fig!:
Me bellie de goin gurrruuupp....gurruupp...suh a went to de bwois room thinkin is one big load...poe Figgy siddung and juss faat lakka thundah!....steuuppppssssss...a cudda juss leggo de faat in a elevaytah and walked out innacently and wait fi a vicktim fuh entah (don't tell me nunn ayyuh nevvah doo dah...cause yuh liurd)!

lol Big Grin you are just hillarious...

actually someone let go one yesterday in the tunnel after i got off the train, it smelled like rotten fish Mad
Originally posted by chameli:
Originally posted by TI:
Safe, with all these fat tourists knocking you outa the way? Big Grin

another reason i cannot visit NYMad

TI, what you have against us meatier folks?Wink

Wah de rass you an TI derailin me tredd fah?????? Eh...eh?? Dis is a "FARTY" tredd NATT a "FATTY" tredd.... steuuuuppppppssssssssss....galaang and staat ayyuh hone FAT tredd rass...... Mad