I hear dat Markie gat he bais dem ready to buss dem rass if they try anything.

hey Hey Hey 

Not all black peopkle want be second fiddle foh PPP and de chosen blackman of PPP. Guyana not wan normal kuntry. Same foh TT. And Fiji. Ayoo didnt learn histry of peopkle who proud. Even dunce Labba know dat. And know how proud black Guyanaese peopkle is. I want ayoo know dat if me labba was wan proud blackman me would de de same. 

hey Hey Hey 

Not all black peopkle want be second fiddle foh PPP and de chosen blackman of PPP. Guyana not wan normal kuntry. Same foh TT. And Fiji. Ayoo didnt learn histry of peopkle who proud. Even dunce Labba know dat. And know how proud black Guyanaese peopkle is. I want ayoo know dat if me labba was wan proud blackman me would de de same. 

Like dem brown Guyanese coolie peeple nah proud.

So you seying dat you like wan animal ? All you na want respect democracy and peoples right to chose a government ?

All you need to stop behaving like animals. Dis is 2020.

hey hey hey

We go see when Jagdoe win if he respect people democracy like de man from Dharmic Sabha, O'Lall and other peopkle...hey hey hey. Anyhow...if nuff, nuff, nuff black people come out and vote foh PPP den all dis is moot and Irfaan Ali is de legintimatcy President. Doh is de only ting ayoo gat. Histry seh 1% black peopkle voting foh ayoo. Hey hey hey. But if ayoo get nuff nuff ayoo strategy win and ayoo is de real winner...hey hey hey. 

hey Hey Hey 

Of course dem proud. Dem vote foh dem mattie too. Hey hey hey. If dem vote foh dem mattie why black peopkle cyant vote foh dem mattie? 

BTW...yuh know who plant de fake statement of pols last time 2015? Hey hey hey...it was not de ole time rigger dem...hey hey hey. Muss look up dat fact...hey hey hey. 

Bai you rass need to buy one pair eyeglass. Dis is de first time I see so much young Afros under the PPP tent. Is a reversal of 2015 when APNU attracted young Indos. Well, grainjaw chase out dem young Kulie and starve dem young Afros. It coming to bite he on he backside. He tell dem young people to sell fry rice and plantain chips after dem gard u ate from university.

Young Afros tekking one chance wid de PPP.

Hey hey hey

hey Hey Hey 

Of course dem proud. Dem vote foh dem mattie too. Hey hey hey. If dem vote foh dem mattie why black peopkle cyant vote foh dem mattie? 

BTW...yuh know who plant de fake statement of pols last time 2015? Hey hey hey...it was not de ole time rigger dem...hey hey hey. Muss look up dat fact...hey hey hey. 

When coolies fuh fuh dem own, black peeple dem racist. But black man nah racist. Dem ah choir boys nah?

Bai you rass need to buy one pair eyeglass. Dis is de first time I see so much young Afros under the PPP tent. Is a reversal of 2015 when APNU attracted young Indos. Well, grainjaw chase out dem young Kulie and starve dem young Afros. It coming to bite he on he backside. He tell dem young people to sell fry rice and plantain chips after dem gard u ate from university.

Hey hey hey

Hey hey hey. Me hope yuh right. But know one ting dat dem bais like TK and Premdas doan do data wuk and charts foh show dem legs pon de street or by St George or by Mr PAVIs favourite place Garmount. Dem bais will know and dem go call it as dems see it. Abie go know if nuff, nuff black peopkle turn out and vote PPP. 

Me is a not believe in dictatorship. Me want lots of critics to hole PPP foot countable when dem win. Dem Hann sticky too. Is just dat de PNC hapless and have no vision. Dem turn down dem pot waiting on aile money. What de rass dem going to do after aile money done ? 

Dem PNC only live fuh today. Reserves empty. Gold reserves done. Treasury empty.

Hey Hey Hey 

hey Hey Hey 

When coolies stand up fuh dem own, black peeple call dem racist. But black man nah racist. Dem ah choir boys nah?

Correction

sooo, the 'respectable' public policy economist is signaling his death squad murderer associates in the bosom of the PPP to purpose the RONALD WADDELL sanction on RONAN

i will caution undercover clowns like you and the other fascistic hate-mongering dog hunkered down in South Florida that, among others, the long arm of the FBI will reach into and beyond the State of Florida to deliver justice if anything happens to me or my family

you and the Sanata crowd better invest in my long life banna . . . word to the not-so-wise

sooo, the 'respectable' public policy economist is signaling his death squad murderer associates in the bosom of the PPP to purpose the RONALD WADDELL sanction on RONAN

i will caution undercover clowns like you and the other fascistic hate-mongering dog hunkered down in South Florida that, among others, the long arm of the FBI will reach into and beyond the State of Florida to deliver justice if anything happens to me or my family

you and the Sanata crowd better invest in my long life banna . . . word to the not-so-wise

Hey hey hey...look how ayoo PNC/WPA street prancer like dem St George and Garmount gurls like scheme and blame...hey hey hey. Yuh tink dem US security peopkle doan know PPP get destabilise and de one love army do nothing? And de citizen minister police do nothing? Hey hey hey...