Reply to "We will be here beyond 2020’ –Harmon"

Why would they?  Is it not their constitution?   They have the gift their daddy burnham created for them.  

Now is dem time again, dem got dem constitution, dem GDF, dem GPF, dem civil service.  Dem weed out the ppp and is like 1992 - 2015 never even happened!

Tell them,well that a no-brainer.That's is why THE PPP should be blamed,they should have given the constitutional changes a big push,when the PNC disagreed that will reveal how much more they love their daddy  laws from the the PPP.

By the way no more referendum by the peoples vote,Burnham abolished that.Every thing are settled by votes in the Parliament.

Dem smart fuh dem self.  History will judge the PPP as the architect of the demise of Indians in Guyana. It started with the jagans and ended with Jagdeo. 

Even today, dem so stupid saying dem cannot lose. PPP is in a make believe world!

Bai like you and me a seh de same thing? All dem time yuh cuss me now look abie agree. Me always seh coolie pople face two devil demons in Guyana. One of dem is de PNC that want dem destruction from outside and one of dem is PPP that see dem destruction from inside. So ayoo pick ayoo poison. Me doan have problem if blackman run kuntry. Dem gat equal right like abie dese and Amerindian and all people. But me get vex when dem coolie people vote foh PPP and dey doan get security. PNC