Reply to "There has to be a completely new constitution-Tarron Khemraj."

But doh is de exact reason why abie need wan new constitution. You na trust me and me na trust yu. How yuh break dat? Yuh set up wan legal and constitution foh set de expectation. 

What shape will this constitution take if you don't even know what the problem is?  Blacks diagnose the problem one way (Indian clannishness) and Indians another (black violence).

So if we cannot even agree to what the problem is how can we design a constitution which resolves the problem.

Owwww...dem blackman na clannish...dem doan vote foh dem mattie and hire dem mattie over dem coolie dem does ask on de interview which chuch yuh attend. Dem coolies drinkin dem rum and mixing wid coke and killin dem mattie like dem Berbice pirates...de coke is de Jagdeo legacy cause he seh how when dem bais push dem bring in FX and hurt dem Mericans. Hey hey hey...dem security delimmas yu and Dev and Dr Hinds talking bout aint gat nothing to do wid violence and clannishness. IS ALL BOUT ECONOMICS!!! Peoppkle gat foh vote foh dem mattie foh protect dem wallet and pocket and bank book. Hey hey hey...