Reply to "Steve Massiah wants to kill Ed Ahmad"

Originally posted by redux:
Originally posted by Sledgehammer:
Tell dem, abie dis coolie prapa stupid. Dem Afro prapa smart, look how abie coolie PPP ah build road, gi house lat, gi nuff Govt jabs, fix up dem huksta in GT and dem Afros tun roun' and kick dem sk0nt good and prapa. Mi tell me coolie fren dem, abie a treat Afro nice but wenn dem come from Buxton and Agricola foa collect dem payment and beat up couple abie Coolie, abie a pull gun and stop dem. Mi tell dem Coolie, let dem Afro tek wah dm want, ah done dem own, and nobady gon get hurt and kill. Mi tell dem, rememba "all abie a waan fambly". Abie coolie prapa stupid.

U crawl out of yu hole right on cue . . .

Mek sure de white sheet, hood and panties iron an smelling clean before yu start high steppin dis marnin, arite

I understand this topic is about Ed Ahmad and charges against him.

I dont understand how it's got to do with Race or Buxton.

Sledgie is trying to introduce Buxton, Phantom Gang and Roger Khan.

I hope he is not trying to paint a picture with Ed Ahmad, Jagdeo & Roger Khan.

We must remember the problems in guyana cant be resolved if we continue to focus on race and race politices.

Everyone in the PPP and PNC must remember this.