Reply to "Over 1,000 visitors arriving daily at CJIA- Minister Ali"

Originally posted by Sledgehammer:
Originally posted by caribj:
Originally posted by Ramakant_p:
n, they can go back to planting cassavas and eddoes, tanyas and plantains. Nobody should starve in Guyana. .

Yes and walk naked. Didnt see you address that part.

Tell the Indos deh bai. Dem think the only thing is to wuk and plant food and grow grow grow and eat and sell and export and get rich. Dem realy gatt some nerve me tell yuh. Listen up you lil coolies, people must get their Nike, Adidas and such like. Where you coolies expect that muss come from, by wukking and planting frigging food? Get with it guys, no wonder we coolies cannot dress like our Afro counter-part. Have you Indos ever visited the unemployed Afro youths in Buxton, Agricola, Victoria, etc. No, you scared of the poor oppressed people.

Opportunites to wuk and wuk the fields have been stolen by us coolis, but our Afro brothers looking good, chilling out and kicking back wid dem Nike and whatever designer you guys gat up deh. Me done tell me pickney, if dem want datt, dem rant gatt foa wuk. How me gon tell demm poor oppressed Afros dat, dats rubbing salt in wound, dem gon bruk mi coolie ass foa insulting dem. Me tell alyuh, goat nah bite dem, put datt in yuh pipe and smoke it, even dat rich Afro singer up deh, Michael Jordan gon tekk notice.

You people up deh sending fancy tings foa you Indo relatives and nothing for Afros, datt's why dem FF's coming and robbing and f-in' up abie rass. You all just too frigging greddy, you tek you bad way up deh, Wuk, wuk, wukking and mekking nuff nuff daro, then you exporting it bak donk hay and get we Afros going moo f-in' crazy. You nevva see hungry big daag see puppy ah eat puppy chow, he jump pun he, bruk he neck and eat it rass, and if lil puppy in wach out, he rass get eat out too. Diss is wha you Indos up deh creating donk hey. Diss is why mi telling alyuh up deh, send lil reparation frek and Nikes into Buxton and dem place nah. Aw nah, help out abie coolies down hey lil. Dem ah wach we.

How tings Baseman . . . the "Sledgehammer" nic as a full time handle wukkin out OK??